• head_banner_01

Kākoʻo wāwae wāwae

Kākoʻo wāwae wāwae

ʻO ka ankle-foot orthosis ka mea kūpono i nā poʻe maʻi me ka varus wāwae, ka maʻi lolo, ka hemiplegia a me ka paraplegia ʻole. ʻO ke kuleana o nā orthotics ka pale a hoʻoponopono i nā deformities o nā lālā, kaohi ʻana i ka haʻalulu, kākoʻo, hoʻopaʻa, a hoʻomaikaʻi i nā hana. Hoʻokaʻawale ʻia kona hopena i nā hopena hana a me nā hopena hoʻohana.

DSC_2614

Pono e loaʻa i ka orthosis kuʻekuʻe wāwae kūpono nā hiʻohiʻona penei: kūpono i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana o nā lālā haʻahaʻa i ke ola o kēlā me kēia lā; ʻaʻole paʻakikī loa e ʻaʻahu; ʻaʻole e ʻoluʻolu nā mea hoʻohana; he helehelena kupono.
ʻAʻole i loaʻa i kekahi mau maʻi ka hopena i makemake ʻia ma muli o ka ʻaʻahu kūpono ʻole a me ka hoʻohana ʻana i ka orthosis. No laila, ʻo ka ʻaʻahu kūpono ke kī i ka hana o ka orthosis. Hōʻike ʻia ma lalo nei nā ʻano mālama a me nā ʻano o nā ʻano maʻi e ʻaʻahu ai i ka orthosis.

kuʻekuʻe wāwae5
Pehea e ʻaʻahu ai: E kau mua i ka pale kuʻekuʻe wāwae ma kou mau wāwae a laila e hoʻokomo i loko o kou mau kāmaʻa, a i ʻole e kau mua i ka wāwae wāwae wāwae i kou mau kāmaʻa a laila e hoʻokomo i kou mau wāwae i loko. a hana i nā moʻolelo kūpono, i kēlā me kēia pae. I loko o ka mahina mua o ka ʻaʻahu ʻana, pono nā mea hoʻohana hou e haʻalele no 15 mau minuke i kēlā me kēia 45 mau minuke e hoʻomaha pono i ko lākou mau wāwae a lomilomi i ko lākou mau wāwae. E hoʻomaʻamaʻa mālie nā wāwae i ka orthosis. Ma hope o hoʻokahi mahina, hiki iā ʻoe ke hoʻonui mālie i ka manawa ʻaʻahu i kēlā me kēia manawa. Pono nā lālā o ka ʻohana e nānā i nā wāwae o ka mea maʻi i kēlā me kēia lā no ka nānā ʻana i nā ʻōpala a i ʻole nā ​​ʻeha ma ka ʻili. ʻO ke kuʻekuʻe wāwae wāwae hou Ma hope o ka wehe ʻana o ka mea hoʻohana i ka pale, ʻike ʻia nā kaha ʻulaʻula ma nā pā kaomi, hiki ke hoʻopau ʻia i loko o 20 mau minuke; inā ʻaʻole hiki ke hoʻopau ʻia no ka manawa lōʻihi a i ʻole ka ʻūhā, pono e haʻi koke i ka orthopedist. ʻAʻole pono ʻoe e komo i ka pale wāwae i ka pō me ka ʻole o nā koi kūikawā o ka orthopedist. Eia kekahi, pono e mālama i ka maʻemaʻe a me ka maʻemaʻe pilikino.


Ka manawa hoʻouna: Sep-26-2021